Kladdkaka med geisha-fluff

Publicerad 2013-11-07 15:46:09 i Mat & Bak,

Kladdkaka
  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • ½ krm salt
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt sedan smöret. Blanda torra ingredienser i det andra. Smöra och bröa en form. 15 min i mitten av ugnen.
 
Geishafluff
  • 2-3 dl grädde
  • 2st geisha-chokladkakor
Värm upp grädden i en kastrull och bryt ner chokladen, rör om tills allt är smält.
Låt stå kylskåpskallt i några timmar. Vispa sedan upp och bred över på kladdkakan. Så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej