NYGRÄDDAT

Publicerad 2011-04-26 18:18:51 i Allmänt,

Här sitter jag i soffan och väntar på att Chris ska äta upp sin soppa. När han är klar väntar gymmet. Idag har jag tänkt värma upp med jogging på gåbandet, köra rodd, mina armhävningar, situps och knäböj. Sedan får jag se vad jag känner för! :) Ska bli gött.

Ikväll kl 21.00 missar ni väl inte desperate housewives?!?
Såå braaa, faktiskt enda programmet som jag verkligen följer. Då blir de myspys hemma hos Kamilla :)


Jag bakade nyttigare bröd igår, använde endast rågmjöl. Jag blandade nötter, fikon och aprikoser. Mums! Det ska vi äta till kvällsmat idag hos syrran.



Nu är det dags för mig att kila iväg. Hoppas ni får en trevlig kväll/ Lina.

LOOKING GOOD

Publicerad 2011-04-25 18:02:55 i Allmänt,

Hej på er!

Jag tänkte jag kunde passa på att skriva ett inlägg medan jag ändå har en liten lucka på min lediga dag :D Den 5:e april så fyllde jag ju faktiskt 21 år! Stor tjej nu ;) (seriöst!) När jag kom hem den dagen så stod det så fina, röda rosor på bordet från min älskling och ett sött kort ♥

Följande helg så bjöd jag hit min familj och släkt på en lättare middag och hembakt fika med kaffe. Senare på kvällen så kom också mina vänner på födelsedagsfest! Jag fick ett presentkort på massage som jag uppskattade väldigt mycket, pengar, ett rosevin och lite annat smått och gott.



Lite nya plagg jag inhandlat. Linne från h&m, prickig blus från Zara. Väldigt nöjd.


Denna snygga skinnjacka köpte jag från MQ, halva priset! Ibland har man tur!



Här får du en grattiskram på din födelsedag,
så får du en kram för att du är bra.
Sen får du en kram för du är en vän jag har kär.
Men den största får du för att du är den du är.

KLOCKREN

Publicerad 2011-04-24 21:21:19 i Allmänt,

Det måste ha varit varmaste dagen hitills? :) Jag tycker det är underbart! Och denna dagen har varit klockren.


Anette och Sten har verkligen fått till de fint och mysigt i sitt uterum.


Jag tänkte låta bilden tala för sig själv, men..Mmmhmmm! ;)




Så här såg dagens outfit ut.



Efter en mycket lugn och trevlig dag hos svärmor så for vi vidare hem till Mahlin och Stefan.

Ebba blev så här glad när moster kom på besök :) Rusar fram ;)

Bushunden Naala njöt också av vädret.

Invigde med kubb för första gången i år. Behöver kanske finslipa mig lite..men de ska vi inte gå in mer på, hehe. Roligt att mamma och pappa också kom förbi en sväng. Ett bra avslut på kvällen.

Nu blir det tv och soffan resterande tiden innan sovdags. Jag tackar för mig och säger hej då för nu. Ls.

I LOVE ECO

Publicerad 2011-04-24 10:58:10 i Allmänt,

Igår var vädret perfekt, Chris och jag fortsatte att vara ute resten av dagen och bara njöt. Eftersom det var påskafton så passade vi på att njuta lite extra här hemma.


Jag bakade citron och marängrutor. Smeten var riktigt sommarfräsch i smaken.

Färdigt resultat av kakan :)

Till kvällsmyset blev det digestivekex med brieost. Vi toppade det hela med fikon och ett glas rött. Vi hyrde filmen Paranormal Activity 2. Jag satt på helspänn under hela filmen! Riktigt bra. Vill ni läsa mera om filmen kika in på länken. Chriskevin.blogg.se - Paranormal Activity 2


Hur firade ni påskafton? När jag var liten så bytte mamma alltid till påskgardiner och de hänge påsk-käringar i fönstren. Det var jätteskoj då, men jag skulle själv inte engagera mig så mycket. Det är en så kort period de handlar om. Jag tar bara fram några fina hönor så får de vara ;) Är ni mycket för pynt?


Idag är vi hembjudna till Anette och Sten på middag, fläskfile med potatisgratäng :) Så det är bäst att jag börjar göra mig i ordning. Får pallra mig ner till källarduschen :/ japp, där får vi vara medan badrummet inte är i funktion..Men får tänka att det bara är under en kortare period. Inte lika roligt om man står där nere och kommer på; fan jag glömde handduken! hahaha ;)

Ha en kanondag allihopa! Kramis

TUR I OTUREN

Publicerad 2011-04-23 13:04:59 i Allmänt,

Jag tycker det är så roligt att ni är flera som varit inne och kikat på min blogg. Trots att jag haft ett litet uppehåll. Jag skulle bli extra glad om ni kommenterade lite mera, det skulle bara vara kul :) Då blir jag ännu mera sugen på att blogga mera!

Just nu ligger jag ute på gräsmattan och gottar mig i solen. Lyssnar på Lady Gagas nya låt- Judas. För några veckor sedan trodde jag inte att jag i slutet av april skulle ligga ute i shorts och t-shirt. :)

Det har ju hänt en massa saker jag velat skriva om. Både bra och dåliga. Jag börjar med det dåliga först. För ett par veckor sedan upptäckte Chris och jag en vattenskada i lägenheten. Så nu är badrummet på helrenovering, även ena vardagsrumsväggen är drabbad. Så vi har en brummande avfuktningsmaskin hela dagarna, i minst två veckor. I sånna här situationer är man glad att de är en hyresrätt. Pjuu!



Men de förde lite gott med sig. Vi får ju trots allt nytt golv och tapeter. :) Och vi var tvungen att flytta undan några möbler, då upptäckte vi ett annat sätt att möblera för att få lite mera yta. ;D

Känns bara så tomt att Mysan inte är hemma, hon är hos Erika så länge. Hennes fadder kan vi säga :) Jag hälsade på henne igår. Erika hade varit så gullig och köpt ett påskägg till henne, med kattleksak i och hon fick även kattgodis :D Goingar! ♥


Hej så länge, kram Lina.

VÅRMYS

Publicerad 2011-04-23 00:36:21 i Allmänt,

Nämen hej igen ;)
Nu var det allt ett tag sedan jag gjorde ett inlägg, jag ska vara ärlig- jag har legat lite på latsidan..Prioriterat andra saker och har haft mycket för mig. Men nu är jag här igen och hoppas ni är glada för det. :)

Jag kan väl lika gärna börja med dagens händelser;

För de första var det så skönt att få sova ut, vakna av sig själv och inte väckarklockan, tack för röda dagar!! Efter  alla morgonbestyr åkte min syster och jag ut till mor och far på landet en sväng. Vi hjälpte till att röja undan lite skräp mot en god middag :)


Närmare kvällen träffade jag mina vänner för vårmys i parken!

Var och en hade med sig något som alla fick lov att smaka ifrån. Vindruvor, kakor, kexchoklad, jordgubbar, cola..en riktig mysig picknick!

Lina.