I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Publicerad 2011-03-21 23:19:41 i Allmänt,

Det har blivit mycket helgmys med min babe. Så det var faktiskt gött att få komma ut lite. Först gick vi båda hem till Kristian, hemmafester är aldrig fel :) Chris stannade kvar men runt 12 drog jag mig vidare mot Lipz där Sara väntande. Träffade några vänner jag inte sett på ett tag och även lite dans blev det. Så med andra ord var det en schysst kväll :)



Lina.

KUCKELIKU

Publicerad 2011-03-12 20:18:05 i Allmänt,

BRRRR PIIP!! Vaknade av ett sms, TIDIGT IMORSE. Det var från syrran som ville ha hjälp med att välja glasögon..När hon kör bil har hon svårt att hinna med att läsa skyltar i god tid osv, så fick hon prova sin väns glasögon och kom på, FÖRST DÅ EFTER MÅNGA ÅRS BILKÖRANDE, att hon nog behövde glasögon!

Klockan är inte ens 8 på morgonen och jag ringer upp min syster när hon ändå har väckt mig. Vet ni vad de första hon säger är?? Vad gör du uppe så här tidigt för?!? Haha, jaja. Men de var bra de för jag blev medbjuden till göteborg idag med syrran och hennes familj :)


Jag kunde inte hålla fingrarna i styr, ville jue också prova! ;D De första glasögonen är en aning nördiga på mej, HAHA. De paret i mitten är en klar favorit som jag tycker Kamilla ska välja. Men de sista glasögonen. Seriöst, jag kan inte låta bli att tänka på pappas första glasögon!! Och de var många många år sedan..

I Göteborg så kikade vi på möbelgrossen, riktigt fina möbler till bra priser! Men jag har inte plats för dem..Bättre på hemvägen då vi stannade till på Ikea. Fick köpt mig litegrann :)


Signe matta 19kr. Sminkväska 49kr. Ektorp nackkudde 99kr.

Lina.




.....

Publicerad 2011-03-09 21:20:47 i Allmänt,

Fyfan. Helt slut blev jag efter kvällens pass, Box! Ikväll boxades jag speciellt för hatet mot cancern. En bland de jävligaste sjukdomar! Fick idag reda på att min systers sambo, Jonas, hans mamma har fått bröstcancer. Det var inte länge sedan som hans pappa besegrade sin cancer, efter många tuffa behandlingar! Hur stor är chansen att båda ens föräldrar drabbas?? HELT SJUKT!

Jag pratar sällan om det, men min pappa har lungcancer sen över ett år tillbaka. Många har frågat och undrar hur vi klarar av de, att de själva inte skulle kunna hantera det. Jag själv har tänkt samma sak innan allt hände, men nu när jag och min familj är i denna sitsen så finns det inget val. De är kämpigt och tufft, men de MÅSTE gå ihop..Som tur är står vår familj varandra väldigt nära, kan prata om allt! Så vi vet att vi finns för varandra, bara de hjälper en att klara av dagen. Min fina familj ♥

Nää usch, detta var svårare än vad jag trodde..Jag tror jag ger mig där och kryper ner i sängen. Måste orka jobba imorgon också. All kärlek. Lina.

KROATIEN DEL 2

Publicerad 2011-03-09 16:11:29 i Allmänt,

Med tanke på vädret som blev idag, tänkte jag tina upp er med lite fler bilder från Kroatien.


I lägenheten högst upp i mitten bodde vi, i Cavtat :) Kortet under visar utsikten från balkongen.




Frukost fick vi köpa. Gott med omelett och smörgås med utsikt över havet.


Vi hade våra favoritställen att ligga och bada på. Vattnet var underbart!


Mummsar på fikon efter en simtur.


Gäller att passa på, de blev en och annan drink under dagarna :)







Chris beställde bläckfisk.















GLÖM INTE BORT ATT LE

Publicerad 2011-03-08 20:42:09 i Allmänt,

Lustigt eller vad? Fettisdagen OCH kvinnodagen på samma dag..Hehe. Min mamma och pappa kom hit i eftermiddags med semlekrans, Mahlin kom också förbi på lite fika.


För bara ett par dagar sedan beställde jag kort från Fuji film, verkligen snabb leverans får jag säga! Jag har gjort en tavla med bilder och text. Tråkigt bara att jag inte har kamera längre utan får fota med mobilen..Hoppas ni står ut ett litet tag.




Jag har även beställt förstoringar på några foton, hoppas och tror att de kommer imorn!! =)

Lina.



SMÅTT OCH GOTT

Publicerad 2011-03-07 18:04:29 i Allmänt,

Då var det måndag igen..Och jag har glömt att berätta! Jag har fått ett vikariat på förskolan Tistelstången till den sista maj! :D Så gott att vara på ett och samma ställe.

Det underlättar så att planera måltider minst en vecka i förväg. Då blir det att man lagar och inte smiter undan och köper något i stället. Tänkte jag kunde skriva upp vad jag åt förra veckan, så kanske ni snappar upp något att laga :)

Mån: Kotlett med potatis och gräddsås.
Tis: Couscous med fetaost och soltorkade tomater
Ons: Stuvade makaroner med falukorv (Chris har knaperstekt bacon istället)
Tors: Korvstroganoff med bulgur
Fre: Tacos
Lör: Hemmagjorda biffar med mos och gräddsås
Sön: Stekt fisk med stuvad spenat


Omelett är en enkel och god lunch, med ett glas proviva.

Denna veckan;

Mån: Hamburgare med pommes
Tis: Kyckling-gryta
Ons: Wok med nudlar
Tors: Lax med pressad potatis
Fre: Hemmagjord pizza
Lör: Sallad
Sön: Lasagne




Pannkakor till lunch är heller aldrig fel! :)



Får gärna skicka in om ni har några smarriga matförslag! :) Tack för mig.


HELA PAKETET

Publicerad 2011-03-06 09:38:00 i Allmänt,

Igår kväll var så mysigt. Chris och jag promenerade till bion. Det blev hela paketet med popcorn, dricka och en chokladbit såklart ;) Filmen vi såg, Min låtsasfru tyckte vi båda var rolig. Det var kul när andra skratta också på bion, man rycktes med. haha.





Dagens planer.
Idag är det städdag. Men det går relativt fort när man är två. Till lunch blir det pannkakor. Senare idag ska jag träna bodycombat med syrran. Men viktigast är ändå att komma ut i det soliga vädret :)

Ha en fin dag, kram.

VÅRKÄNSLOR

Publicerad 2011-03-05 14:58:49 i Allmänt,

Vilken härlig dag. Att vakna av solen som skiner in mellan persiennen. Efter frukost och kaffe fick det bli en promenad med älsklingen, hand i hand. Vi två.


Jag i min supersköna kofta från H&M, 199kr.


Har också köpt mig en blommig sjal från ginatricot som jag älskar!


Måste visa mina nya skor jag köpte på torp. Enkla, Snygga och Sköna. Om jag får säga det själv ;) Perfekto!




♥ Två hjärtan, en kärlek ♥



Ikväll skulle vi egentligen ha gått på 21-års fest. Men de strula till sig med lokalen tyvärr, så festen blev framflyttat. Så istället ska Chris och jag gå på bio, Min låtsasfru.

Have a nice day, se yaa!

STOLTA MOSTER

Publicerad 2011-03-05 14:33:06 i Allmänt,

Den här lilla godingen sov över hos mig förförra lördagen ♥ Hennes mamma och pappa var och såg på Robert Gustavsson i Göteborg :)


Här mumsar Ebba i sig frukost.


Leker litegrann..Allt ska ut på golvet såklart :P

Stolta moster lärde Ebba "Var är lampan?" Där!

Nästa dag promenerade vi till stan och träffade resten av familjen. Mamma och pappa bjöd oss alla på Kinarestaurang för att tacka för hjälpen med bröllopet :)