EMMSANS STUDENT!

Publicerad 2011-06-17 21:55:47 i Allmänt,









Min lilla Emelie, min barndomsvän har blivit stor :P Grattis min fina tjej ♥ Lycka till med allt!

Lina.

UPP OCH NER

Publicerad 2011-06-17 21:27:27 i Allmänt,

Det händer mycket omkring just nu..Många känslor i luften. Angående min pappa så kan jag berätta att han mår lite bättre nu. Han har flyttats från Näl till Uddevalla sjukhus. Men det är fortfarande tufft, många mediciner att ta och mestadels sängliggande :/ och sover knappt. Men han har orkat med att sitta upp i rullstol då och då, vilket är bra :) Vi får hoppas att vi får i ordning i deras nya lägenhet i stan så snart som möjligt (äntligen kommer de ifrån bonna-landet!) Ska bli skönt att ha gå-avstånd hem till mamma och pappa.


För två månader sedan hade Chris och jag bokat en resa till London. En jobbig situation, åka eller ej? Det slutade med att vi åkte, kom hem förra veckan. Jag hade sån ångest för att jag lämnade familjen här hemma, även om det bara var för tre nätter. Samtidigt som jag visste att pappa får den hjälpen han behöver på sjukhuset och att resten av familjen fanns hos honom. Läget var stabilt och det finns inget vi kan göra för att få han att må bättre (vilket känns så hjälplöst) förutom att finnas hos honom ♥.
Jag har haft många stressymtom de senaste halvåret. Jag kände för att orka med resten, utan att bli helt slut, så behövde jag komma bort och se och tänka på annat. Samla nya krafter och energi för att kunna hjälpa min familj!


FRÅN EN STUND TILL EN ANNAN..

Publicerad 2011-06-05 13:36:16 i Allmänt,

Det har verkligen varit en speciell helg..

Chris pappa, farmor och farfar har kommit på besök från Värmland. Jätteroligt, vi firade att Chris har läst klart 3 år på högskolan! Bra jobbat gubben min ;) Igår åt vi god middag, fläskfile med potatisgratäng och sallad. Jordgubbstårta till efterrätt. Vi satt och småpratade och drack lite vin, mycket trevligt. Men så ringer min telefon mitt upp i allt, det var min syster. Hon berättade att pappa var riktigt dålig, mamma hade ringt ambulans. Han hade under hela dagen haft problem med andningen, till slut ville han åka till sjukhuset och få hjälp! Anledningen att ambulansen fick komma var att pappa ville röra på sig så lite som möjligt eftersom andningen blir extra ansträngd då.
→Efter att ha varit på sjukhuset ett tag, så visar det sig att pappa har fått lunginflammation :( Det är både på gott och ont. Vi trodde att hans försämrade andning berodde på lungcanern, så därför pusta vi ut när vi fick redan på att det var lunginflammation. Men de gör ju inte saken bättre heller, men förhoppningsvis så kommer han må bättre till veckan, och hoppas på att droppet han får gör att det blir bättre till slut..Men det är redan skit, allt som är, så jag förstår inte varför han skulle drabbas av de här också. Det räcker nu tack!

Så prio ett är att besöka ♥pappsen♥ idag på Näl, ska åka om en stund.
Puss Lina.

ÄR SÅÅ NÖJD!

Publicerad 2011-06-03 16:45:54 i Allmänt,

Vardagsrummet är också klart. Både Chris och jag är jättenöjda av resultatet efter vattenläckan ;) möbleringen gjorde mycket också, en mysigare känsla. Eller, vad säger ni mina vänner??






Nya gardiner



Tavlor ska upp på väggarna, men de tar vi senare ;) Nu ska jag på 50års fest hos min morbror! :D Underbart väder, grilla och fest med släktingarna. Nice!

Lina.

Kalas för Ebba

Publicerad 2011-06-03 15:33:41 i Allmänt,

♥ Lilla Ebba är yngst i släkten, och har redan fyllt 1 år ♥



Mahlin och Stefan får så fint i sitt hem som de renoverar för fullt! :)






Meja äter ballerinakaka..


Fler bilder från deras hem..





Tack Ebbisen för ett mysigt kalas! :) Puss o kram moster.