Planering! :D

Publicerad 2010-03-29 12:26:05 i Allmänt,

Snart kommer syrran hit, Mahlin. Vi ska planera inför vårt gemensamma kalas. Jag fyller snart 20 år! Weeee, och mallan 25 år i början av maj. Ska bli skitsköööj.


Mahlin och jag på min 18 -års dag :) :)

Jag är så glad att vår familj står varandra så nära, kan alltid räkna med min familj <3 Älskar hela bunten! <3



2år tsm

Publicerad 2010-03-28 12:12:10 i Allmänt,

Chris och jag firade att vi varit tillsammans i 2 år nu i helgen. Kan inte förstå hur fort tiden går. Det har verkligen varit 2 underbara år <3 <3 <3 Jag älskar dig, Chris Sundberg!

Jag överraskade Chris med en minirelaxkur på polhemsgatan, Thermal classic spa. Först blev det bubbelbad och därefter ryggmassage. Riktigt skönt! Mer lyx blev det. Chris bjöd mig på restaurangen A&O, före detta 43 kvadrat.


Min älskling


Och jag


Förrätt- Pilgrimsmussla med kryddig avocadocremé, tortillachips, örtsallad.


Huvudrätt- Ugnsbakad hälleflundra med fänkålsrisotto och kräftsås


Min efterrätt- Chokladgratinerad periska och hallon, mandelsmulor och vit chokladcremé


Chris efterrätt- Lime och cocospannacotta med marinerad annanas, jordnötsbiscotti

Till maten drack vi vitt vin, allt var jättegott! Längtar redan till att äta där igen :)

Spontant är skoj

Publicerad 2010-03-23 21:32:53 i Allmänt,

Hallå ;) Pigg imorse trots regnet, cyklade till lextorp där jag blir hela veckan. Dock gav barnen mig rejäl huvudvärk, ganska tuff dag. Men det får man räkna med ibland!




När jag kom hem blev det soffan och alvedon. Mysan var så gosig så <3 Efter mitt uppigande blev det en snabb fika med min Chris. När vi var på väg hem började Chris prata om att vi borde spela biljard snart, varför inte nu tänkte jag, och så blev det. Spontana saker tycker jag oftast kan bli så mycket roligare. Det var sketakul, vi såg nog inte riktigt kloka ut, haha. Billigt är det att spela på Biljarden för den delen också. Borde finnas fler saker i Trollhättan med rimligt pris som man känner att man kan göra spontant!

Tack för mig.



Min älskling <3

Publicerad 2010-03-20 17:35:36 i Allmänt,

Idag när jag kom hem efter jobbet väntade en posetiv överraskning! Chris hade lagat fläskfilé, rostade rotfrukter och pricken över i:et, rödvinssås. Supergott!




På bordet stod även dessa röda fina rosor till mig! <3 Älskar dig så mycket min underbara Chris! <3

Senare idag ska vi äntligen få se filmen bröllopsfotografen också :)
Hoppas ni alla haft en toppendag som jag, ha de fint! kraam

Tjuvstart! :)

Publicerad 2010-03-19 22:40:23 i Mat & Bak,

Idag bjöd jag hem min syster Kamilla på våfflor. Blev så himmla gott, och GLAD blev hon! :) Mmm så gooootttt det var. Våffeldagen är egentligen på torsdag, den 25:e. Men kunde inte låta bli :P





Jag delar gärna med mig av receptet. Tog ett av dem som stod i ttela. För er som missade det:

Gammaldags frasvåfflor utan ägg (cirka 8 st)
2 msk smör
3 dl vetemjöl
2 dl iskallt vatten
3 dl vispad grädde

Smält smör eller margarin och låt det svalna helt.
Blanda mjöl och vatten till jämn smet.
Vispa grädden hårt.
Blanda ned det smälta fettet i mjölsmeten och vänd till sist ned den vispade grädden försiktigt. Vispa med handkraft, ej elvisp. Hetta upp våffeljärnet och grädda våfflorna i lätt smörat våffeljärn.

Bon apetit!

Njut & Lev

Publicerad 2010-03-14 23:24:53 i Allmänt,

Idag blev det en shoppingtur. Alltid lika roligt! Jag kan gå runt i timmar och bara kolla på olika saker; kläder, heminredning...Allt. okej, inte allt, men mycket! Det är så skönt och befriande på något sätt. Jag glömmer allt annat, bara fokuserar på det som finns där. Det är en del saker som känns bra att glömma för en stund.

Mina inköp:











Dags för mig att sova, god natt och sov så gott.

Solsken!!

Publicerad 2010-03-13 19:05:26 i Allmänt,

Idag fick jag verkligen vårkänslor. Gick en promenad med älsklingen, så skönt som solen värmde och sken. Sedan  åkte vi en tur till Anette, Chris mamma. Hon bjöd på god kyckling till middag. Jag har tänkt på att mammor alltid gör så god mat. Känner lite press där i framtiden..Tur att Chris gillar att laga mat. Mycket roligare att laga något ihop! :)


En sen vårbild från 08, på väg till Helsingland för att hälsa på Chris pappa.  

Nu måste jag kila. Får snart besök av Chris vän Tobias och hans tjej Sara. =)

På besök hos syrran

Publicerad 2010-03-12 22:07:18 i Allmänt,

Kamilla hämtade upp mig med bilen, Viggo och Meja var också med! =) Vi åkte hem till Mahlin för lunch. De sliter med huset, som bara blir finare och finare. Ångrar att jag inte tog bild på båten som åkte förbi i vattnet när solen sken. Får bli en annan gång! Skönt att Mahlin har blivit mammaledig nu så att vi kan börja umgås mer igen. Hon har varit ganska upptagen med jobbet. Jag är så glad för Mahlin och Stefans skull som ska bli föräldrar i maj. Jag vet att de kommer bli en riktig mysig liten familj, stor egentligen om man räknar med katterna och hunden. =)


Rocky välkomnade oss när vi kom fram. Resten av tiden låg han och solade på bilen.


Paj med broccoli och bacon.


Mahlin fixade salladen.


Meja tittade imponerat på.


Så här blev slutresultatet. Jättegott.


En fönstertittare, Balboa. Försvann dock när vi hade ätit opp.

Det var allt för idag, god kväll/ Lina

Tacokväll med film

Publicerad 2010-03-12 20:38:13 i Allmänt,

Riktig trevlig kväll igår när Mahlin och Stefan kom hit. Det blev tacos och film. Efter att ha övertygat Stefan om skräckfilm blev det The Amityville horror. En klart godkänd film.
Hunden Naala fick också vara med, kul att hon och Mysan kom överens =).



Mysan

Publicerad 2010-03-09 12:00:02 i Allmänt,


Vår morgonpigga Mysan. Detta fina kortet förstorade vi upp och satte på vår tavellist i sängkammaren :) Hon är en skeppskatt, unik då hon har fler tår än de normala 18 (6 på varje framtass, 5 på baktassarna). I början lade man märke till det, men nu har hon växt i kapp dem ;) lilla myspys som jag ibland kallar henne.


Bild på vårt nya soffbord, väldigt nöjd! :) Känns mer och mer hemtrevligt i vår 2:a.


Hoppades på att vikariecentralen skulle ringt idag så jag kunde fått komma ut och jobbat. Men nej. Så istället tänkte jag överraska Chris när han slutat skolan vid 15 (han läser programmutveckling på högskolan) med att möta upp honom och bjuda på en fika eller lunch, kanske båda? :P

Ha en bra dag/ Lina

Usch

Publicerad 2010-03-08 12:47:07 i Mat & Bak,

Genom vikariecentralen kan jag bli inringd på olika förskolor i trollhättan. Det är oftast jättekul, det är sjukdomarna som är jobbigast. Jag jobbade i måndags, tisdags och torsdags och blev magsjuk efter det. Usch, glömmer bort hur hemskt det är. BLÄÄÄ!! Dålig tajming också, eftersom jag igentligen skulle ha jobbat på Kaggetorps korttids i helgen, men så blev inte fallet. Låg hemma orkeslös. Chris var så gullig mot mig, han tog verkligen hand om mig, tack så mycket min älskling <3 Huvudsaken är att jag är pigg och glad nu! Ska åka iväg till mio strax och hämta vårt soffbord.


Bakar hemmagjord pizza. Trodde du som jag att du aldrig skulle äta oliver, så testa kalamata!
Skulle hyra bröllopsfotografen på Jätten igår också, men den var såklart uthyrd. Istället såg vi filmen Upp. Ganska kul tyckte jag.



Recept på pizzadeg:
4½ dl mjöl
2 dl ljummet vatten
25g  jäst
1 msk matolja
½ tsk salt

Jäsning: 30 min.