GRATTIS MEJA

Publicerad 2011-01-24 21:08:48 i Allmänt,

Idag fyller Meja hela 1 år!


♥♥♥


Idag fick Meja äta en glass på sin födelsedag, mums tyckte hon! På söndag firas du av släkten och får paket och tårta! :) Bamsekram och puss från moster.

LYCKOPILLER

Publicerad 2011-01-23 20:59:39 i Allmänt,







Idag fick jag reda på en väldigt kul nyhet! =) Lite av en hemlis än tror jag, så ni får hålla er några dagar till. Kommer sprida sig fort inom stora tjocka släkten!! Puss

EN BIT AV HELGEN

Publicerad 2011-01-23 16:23:08 i Allmänt,

Tur att café slussen är öppet kvällstid om man bara vill komma hemmifrån och sitta och tjöta en stund :) Vaniljlatten var mums. Chris beställde någon typ av pannacotta cappuccino , lite annorlunda men den var god. 




Ett gott alternativ till kvällsmyset i soffan, morot, päron och äpple. Chris och jag tittade på Titanic igår kväll. Det var så länge sedan jag såg den, inte ens denna gången kunde jag hålla borta tårarna.



Jag fann denna bilden som Chris hade tagit när jag och Mysan somnade i soffan. Hehe, inte första gången jag somnar där inte :P

Nu ska jag iväg till syrran en sväng, dagen avslutas med ett pass bodypump. Nu tackar jag för mig, kram på er.

KROATIEN DEL 1

Publicerad 2011-01-15 23:07:48 i Allmänt,

Efter den här rejäla vintern längtar jag verkligen tillbaks till värmen. Det fick mig att tänka på när Chris och jag åkte till Kroatien en vecka i augusti. Det var vår första utomlandsresa tillsammans. Konstigt nog, hur härligt det än var längtar jag inte tillbaks dit. Missförstå mig inte, det var en vacker upplevelse, och jag tycker ni ska åka dit! Men för mig räcker det att ha varit där en gång och ha fått uppleva det. Nu finns det andra länder att se! :)

Del 1. Kroatien- naturbilder








Torget i Cavtat..

































Det var allt för nu, men mer kommer. Kram kram

WORKOUT

Publicerad 2011-01-15 16:32:01 i Allmänt,

Så där ja! :) Då har jag tränat idag också, fjärde gången denna veckan. Idag blev det crosstrainer i 30 minuter, brände över 300 kalorier. Rodd, 1000 meter. Det sista gjorde jag 100 sit ups och 100 armhävningar. Kommer kännas gott imorn.

Måste berätta om igår också. Mamma blev jätteglad! I present hade vi köpt en sjal, handväska och en plånbok. Vi ramade också in ett svartvitt foto på oss syskon och barnen. Jag fick låna Viggo haha. Ska se om jag kan få kortet till min laptop så ska jag visa fotot här. Lite roligt att vi inte bara sitter rakt upp och ner, utan lite liv i fotot är det allt. :)

Nu har jag fixat fotot..

♥ Mahlin, jag, Kamilla. Barnen Ebba, Viggo och Meja ♥

LS.

GRATTIS MAMI

Publicerad 2011-01-14 10:32:58 i Allmänt,


♥ Hipp hipp hurra! Idag fyller världens bästa mamma år ♥

Jag har redan gjort dagens träning på gymmet. Hur skönt som hellst! Nu är det dags att göra sig i ordning för att åka ut till mami och papi för firande med familjen!! Det kommer bli en mysig heldag. Mamma ska slippa göra någonting!, nu är de vi barn som bestämmer och fixar allt. :D Just precis som de ska vara på ens födelsedag.

Lina.

FÖRRA LÖRDAGEN

Publicerad 2011-01-13 17:44:43 i Allmänt,

En lyckad middag hemma hos oss. Vi bjöd på tacopaj, det är klart den godaste varianten av tacos! Hemligheten i pajen är creme fraiche- paprika chili. Då blir de lagom sting i tacopajen! Till efterrätt gjorde jag en pepparkaks cheesecake. Men gottegrisar som vi är gjorde jag även kladdkakemuffins. Extra glad blev jag när gästerna ville skriva av recepten. Tack alla för fint sällskap!


Jag passar på att nämna att jag har lagt till bilder från nyårs festen, klicka på länken nedan så kommer du direkt dit.
Bilder från nyår

LOVE

Publicerad 2011-01-06 18:57:59 i Allmänt,

Idag har jag grejat och donat här hemma. Väntar ju finbesök på lördag ;) Uppdarerade lite bilder i denna ramen också. Den passade ganska bra vid tvbänken. :) I juni har vi bott 2 år tillsammans i lägenheten, men det tog nästan 1 år innan det kändes riktigt riktigt hemtrevligt och mysigt. Det tar sin tid, mycket som ska hamna på rätt plats. Men nu har vi fått till gnistan. Fast får tänka på att det är vår första lägenhet också. Vid nästa flytt blir vi hemmastadda mycket fortare! :D Yepp, så äre.

 

Jag kan faktiskt fundera och undra över om vi kommer bo i hus tillsammans, Chris och jag. Hur kommer huset se ut? Vart ligger de? Har vi passerat vårat framtida hus? Hur kommer våra barn se ut? Ja ni vet, allt sånt. :P Även om de ligger många år framöver.. Hihi. Det är väl goda nyheter, måste kunna tänka framåt med partnern man har ;D

 

Det var mina tankar de, tjoo.

HOME

Publicerad 2011-01-06 09:42:51 i Allmänt,

Lina har bränt upp sina julklappspengar!

En underbar ram från Silverblomman.
En ram från Åhlens. Korten i ramen är bara tillfälliga. Tanken är att jag ska skriva en text i ramen. Något i stil med;
Det vackraste du kan ge någon är ett leende.
Två hjärtan, en kärlek.
Vad tycker ni?

En tavla från SG Design. Den fick en fin plats på köksväggen.


CIAO LINA.

BLANDAT

Publicerad 2011-01-05 22:36:56 i Allmänt,

*Olika bilder från fina minnen*


Shangri La. Här väntar vi på maten..Bara vi tjejer :)

Festen fortsatte hos Erika med hemmagjord Mojito och lite andra godsaker.




En kväll ute på O'Learys med Chrissan.




En liten picknick med tjejorna.





Stålverket.



Tack o hej Lina :*

AJ AJ AJ..

Publicerad 2011-01-05 11:13:32 i Allmänt,


Vilken träningsvärk jag har från igår kväll. Aj, aj aj..Bodypump är kämpigt men det är de värt när träningen börjar visa resultat ;D Inte nog med att jag börjat träna för ett tag sedan utan jag tycker det är roligt!! Gillas starkt! Det är nog tack vare min syster och Chris som också tränar, det gör mycket att ha någon med :) Hur gott är det inte med en energibar efter träningen? Mums, jordgubb är min favvo. Men bananchokladen är inte att leka med :P

Idag blir de lugnt, ska snart ta mig en kopp kaffe. Efteråt blir det en promenad och sedan pallra mig vidare hem till Kamilla. Soft :)
Ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder som inte hunnits med. Syns då :)

DET ÄR INGEN VANLIG DAG..

Publicerad 2011-01-03 11:30:55 i Allmänt,

För det är MIN ÄLSKLINGS 22års dag!! HURRA HURRA HUURRRAAAA!!!


Det blev ingen frukost på sängen, men jag bakade scones åt ♥ mitt :)







Idag blir det en lugn födelsedag för Chris, först på lördag firas han ordentligt! ;) Men eftersom det är idag han fyller så fick han sin present av mig imorse. Jag gömde det hemmagjorda presentkortet i hans sängbord, så en liten överraskning blev det. En heldag ihop där Chris får välja restaurang och senare på kvällen blir det bowling med några vänner :)


KRAMAR från mig.

SÖNDAGSKVÄLL MED FILM

Publicerad 2011-01-02 21:28:42 i Allmänt,

Jag hade precis tvättat klart när mammsen ringde. Hon skulle hem till Mahlin och se Sex and the city 2. Jag hoppade i myskläderna och hängde med. En schysst söndagskväll med en riktigt tjejfilm. Gillart! :) Vi toppade det hela med lite glass och chokladsås. Underbart!


Ha de bäst. /Lina

NYA MÖJLIGHETER

Publicerad 2011-01-01 22:47:00 i Allmänt,

En mjuk start på det nya året. Chris och jag tog en promenad till Jätten och hyrde film, Inception. Och köpte en påse ugnsbakade chips. Men det bästa av allt är ändå att få gosa med världens bästa kissemiss ♥


Har du något nyårslöfte att hålla?? Jag är inte så noga med det. Sätter upp små mål då och då i vardagslivet i stället :) Men om jag skulle välja ett så skulle det vara att fixa mitt körkort någon gång under detta året! Jag övningskörde på Kungsporten. Klarade halkan och var redo för uppkörningen..Men pengarna minskade och teorin var tuff :( Förstår inte varför det ska vara så jäkla dyrt, och dyrare blir det hela tiden. SURT. Har du tips på en intensivkurs så skulle jag bli extra glad! :) Ett nytt år med nya möjligheter!!

Hej så länge.

NYÅR!!!

Publicerad 2011-01-01 12:47:31 i Allmänt,

Gott Nytt År ;D Hoppas ni hade en toppendag igår! Själv hade jag det riktigt mysigt med min älskling här hemma med god mat och vin. Senare på kvällen drog vi vidare på fest för att skåla med vännerna!




Marinerad fläskfile i ugnen med rotfrukter, bearnaise och rödvinsås.






Efterrätten blev en klassiker. Persikahalva med krossade mandelbiskvier i uppvispad grädde.


Jag ska försöka fixa fram bilder från festen genom en vän. Så håll utkik! Hoppas ni inte mår allt för skit idag :P Nu är det 2011 och jag önskar er en god fortsättning på det nya året :D

Här kommer de efterlängtade fotona, tack för fb! ;)


Anton som var värd! :) SHAKE IT!!



Nathalie och Sara. SKÅÅL!

Michael och Sandra.


Lite spelande såklart!

HETA BRUDAR!


Ingen fest utan dessa!

/ Lina Sundström.