WHAT A WONDERFUL DAY

Publicerad 2011-02-27 12:32:17 i Allmänt,

2011-02-12
Mina föräldrars bröllopsdag var så fin! ♥ Jag tror de flesta fick en tår i ögat. :)

Gästerna välkomnades med lite plockmat och champagne.





Efter middagen körde lekarna igång för brudparet! I denna leken representerar joggingskon Kent och klackskon Monica. Vi hade förberett olika frågor om vem som gör vad i hushållet. De kluriga är att de sitter med ryggen åt varandra och inte ser vad den andra väljer..Superkul!


Lekarna fortsatte..Här ska bruden med förbundna ögon känna sig fram bland all ben och gissa vilket av alla som är brudgummens ben.













Ballongleken! Här delades några in i par. De lag som först har sönder alla ballonger vinner, Men! Ballongerna ska göras sönder i olika ställningar, så de blev lite intimt! ;P

Brudgummen med sin syster Mona och bror Sture.



Dags för musik och dans! Discokulan hängdes upp i taket också! :D

 

KALAJS

Publicerad 2011-02-05 20:39:40 i Allmänt,

Lilla Meja firades av släkten i söndags med barnkalajs.




Det fanns massor av godsaker för oss kakmonster. Hemma gjorda semlor, bullar och kakor..




Pappa och faster.




Det var synd att Meja var lite dålig, men ändå var hon så snäll! Meja är då för underbar. Det var ett så fint kalas det kunde bli.

Puss o kram.





HEMLISEN ÄR AVSLÖJAD

Publicerad 2011-02-05 19:26:14 i Allmänt,

Jag blev helt skakig i kroppen när mamma och pappa ringde oss döttrar och ville berätta något när alla var samlade. Eftersom vi har de kämpigt i familjen med sjukdom så skena tankarna iväg..En sådan här nyhet hade ingen av oss förväntat sig! :D Vi sken upp och blev så glada för deras skull! Det behövdes något såhär glädjefullt! ALL LYCKA :*

Den kuliga nyheten är att mina föräldrar ska gifta sig :)
För 20 år sedan, när jag låg i mammas mage gifte de sig. Några år senare gjorde de ett uppehåll men fann snabbt tillbaka till varann. Nu ska de gifta sig igen, hemma hos min syster. För bara ca tre veckor sedan friade min pappa till mamma! Bröllopet är redan om en vecka! Veckan därefter är det bröllopsresa mot Spanien som gäller :) UNDERBART.