Fallens dagar

Publicerad 2010-07-17 14:20:34 i Allmänt,

Ni ska veta vad överlycklig jag blev som är ledig nu på fallens! Jag har trott ganske länge att jag ska jobba, men upptäcker att jag är ledig :D Så Chris och jag tog en promenad ner till stan igår på dagen. Härlig väder och gott om folk. Vi kikade runt lite och köpte till slut var sin langos, en king utan kaviar fick de bli. Göttans!!

Här är jag och min nya klänning från Vila :)

 

På kvällen drog jag mig till stan igen för att träffa Sandra, Sara och Sofie :) Vi kikade också runt lite innan vi gick till backstage och drack litegrann och kacklade ;) Kul och träffa emmsan som fummlade runt med sina vänner också, söta pinglan! :) Därefter fick det bli Villa stranna en stund innan jag gick hemmåt.

Jag tackar för en trevlig kväll =) Så syns vi ikväll igen hemma hos mig! =)

Viggos 3 års dag

Publicerad 2010-07-15 12:24:56 i Allmänt,

STORT GRATTIS till VIGGO, min underbara systerson, som har fyllt 3 år <3
07.07.14










Min gula nya t-shirt från JC. Somrig och fräsch tycker jag :)






Kortet tillverkat av mig till Viggo :)


En fiskehåv från moster Mahlin

Söta Ebba :)


En perfekt smörgåstårta, bra gjort syrran ;D Mmmm


Ebba börjar bli en rödtott ^^,


Mera tårta..

Smart! De står i tvärdraget och försöker tända ljusen, återigen smart.. XD


Så där ja! BRA! ;)


Sundströms version;
Jaa må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. Med yoghurt i magen en gång om dagen, ja då ska han leva uti hundrade år!!


HURRA HURRA HURRAAAA!!







Mot Vesten..

Publicerad 2010-07-07 22:25:55 i Allmänt,

Chris och jag beslöt oss för att gå en långpromenad. Och det blev de, ända ut till Mahlin som bor i åkerström. Dit tog det ca 1 timma. Vi tog en paus med lite brunch :) Sedan fortsatte vi vår färd mot Chris mamma ute i Vesten. Det tog ytterligare 45 minuter. Det var skönt i värmen, men även om jag hade shorts och linne var det inte mycket till färg jag fick :( Men så är det med Sundströms pigment! ;)

Det blev några naturbilder längst vägen. Dock med mobilkameran..











Längst denna vägen, vid vattnet bor min syster med Stefan och deras dotter :) Hunden och katterna.


En nyfiken ko..

blev snabbt till fler.

Detta var våran promenad..Som tur var körde Sten oss hem mot kvällen, Chris och jag var väldigt tacksamma :) Ha en goo kväll på er nu, tudeluu..

Nostalgi

Publicerad 2010-07-06 11:42:48 i Allmänt,

God morgon mina vänner! Hoppas ni sovit lika gott som jag :)

Nu tänkte jag berätta om när Mli och jag hade en nostalgikväll, haha. Jag åkte hem till henne på kvällen, vi drack lite vin och hade skoj. Då Mli tar fram sin låda under sängen ;) där hon har brev och teckningar från när vi var riktigt små. Jag tyckte just detta alla <3 dagskortet som jag hade gett henne när jag var 7 år var riktigt kul! Läs och njut ;D


Och Mli, du är fortfarande min bästis <3 Puss o kram.

Sooooool

Publicerad 2010-07-06 00:45:09 i Allmänt,

Dagen började med jobb 06.30-9.30. Efteråt besökte jag syrran Kamilla som ville åka till Öresjö med barnen. En bra idé som jag gärna ville vara med på. Vi ringde Mallan också, så åkte vi alla dit. Även min älskling Chris. Riktigt mysigt. Lite tråkigt att jag jobbade delad tur denna varma dagen, så jag började runt 15 igen. Men det var gött så länge det varade =) Mitt o Chris första dopp för i år ska ni veta! ;D


Här har vi brett ut oss :) Med fika o allt!


Mahlin o Ebba



Kamilla

Meja

Storebrorsan Viggo

Många mariekex blev det :P Men hur kan moster Lina säga nej, det går ju bara inte :)

Ellinore kom också förbi med sina två döttrar. Viggo blev glad, och spiddad om inte annat som fick Embla att leka med =).


När jag kom hem från jobbet på kvällen hade Mysan lagt sig så gott i mina shorts ^^,







Japp, det var allt för ikväll. Imorgon bjuder jag på ett fint alla<3 dagskort från barndomen. höhö, så roligt man tänkte som liten! XD GOD NATT..