WISH IT. DREAM IT. LIVE IT

Publicerad 2010-11-30 22:11:25 i Allmänt,

Har haft en toppendag med min syster Mahlin och lilla Ebba nere på Överby. Vi både fick köpt lite julklappar. Men jag är en bra bit från färdig..Måste köpa en julklapp till julspelet med familjen också. Vi började med det för några år sedan. Alla köper en julklapp för en viss peng, sedan får man slå tärning om klapparna under en viss tid. När tiden är slut får man öppna det paketet man fick. Riktigt roligt faktiskt!

Unnade mig själv lite grann också:)

T-shirt från Vero Moda, Skjol från H&M

Linne från Cubus, Scarf från Vila

Vi tog en liten fikapaus med tomtelatte från Espresso house. Det blev en lång dag idag, så fick även bli en grekisk sallad, den satt fint! Det var allt för denna dag. Upp tidigt och jobba igen. KRAM


VART TAR TIDEN VÄGEN?

Publicerad 2010-11-29 21:56:07 i Allmänt,


Nu är det slut. Mitt vikariat på fyra veckor på Tistelstången. Har varit så skönt med ett schema och vetat vart man ska jobba, inte bara bli inringd hela tiden. Underbart. Kan inte förstå hur fort tiden försvinner, vipps så är det min sista arbetsdag där. Skönt att jag har några dagar nu i december som jag vet om. Sedan är det bara att ha mobilen redo på jobbsamtal igen..Första december nu på onsdag, också något jag inte förstår. Nedräkningen till julen börjar snart! JULKALENDERN, något jag följt i många år men inte de senaste åren, usch vad besviken jag varit. Mysteriet på Greveholm var klart den bästa, eller vad säger du?

/Lina.

VÄRLDENS BÄSTA

Publicerad 2010-11-28 20:18:28 i Allmänt,

Självklart firade vi 14/11 världens bästa pappa på farsdag ♥ Har bara inte kunnat lägga ut bilderna som legat på min laptop, eftersom jag inte kunnat få igång min dator..Men nu så :)



Jag älskar familjemiddagar, önskade vi hade de inplanerat varje månad. Här mummsar vi på fläskfile-gryta med ris och sallad. Gööör gött!!

Pappa Kent fick en värmefilt. Behövs ute på landet när brasan slocknat :P hehe. Lägger ut den här bilden på pappsen och mej också, tycker den ser så härlig ut ♥

VÄRLDENS BÄSTA KENT FREDRIKSSON

/L.

FÖRSTA ADVENT

Publicerad 2010-11-28 18:55:21 i Allmänt,

Supermysigt med all snö som vi fått! Men nu kan det sluta snöa så vi får se det ligga stillsamt och fint på marken fram till nyår..Jag har i alla fall börjat julpynta litegrann, märkte att jag inte har så mycket julsaker. Så det får inhandlas någon mer tomte eller så :)


Idag åkte jag och mina syskon respektiva våra pojkvänner och barnen till Lidköping. Får säga att det var mer drag där förra året, men ändå mysigt men kallt. Har hört att de ska vara Sveriges kallaste stad?? Jag är nöjd så länge det bjuds på pepparkakor och glögg ;D Lite julmusik i bakgrunden inne i butikerna också:)





En tur inne på Rörstrand. Lidköping har, 4 tror jag, små gallerior i centrum som man går in i, i stället för ett stort köpcentrum. Många inredningsbutiker som har mycket fint får jag säga! Men denna gången blev det inget köpt, bara skönt att åka någon annanstans och titta runt :).

Med första ljuset tänt av fyra, får jag önska er en trevlig kväll och hoppas att ni haft en riktigt bra söndag

L.S


Måste bara fråga; är det normalt att katter tuggar på saker och ting?? Mysan har tuggat sönder 3 mobilsladdar och min strömsladd till datorn (därav mitt avbrott från bloggen)! Det är just sladdar, inte bra :( Tar gärna emot tips!

NAMNKALAS

Publicerad 2010-11-07 22:33:22 i Allmänt,

Idag firades lilla tösen för sina namn; Ebba Saga Linnéa.

Inbjudningskortet.

Det bjöds på hembakat bröd med pålägg. Alla samlade, riktigt trevligt :)

Hembakat fika i massor. Bullar, kakor, tårta! Ugnen har varit igång i ett ;)



Stefan, Mahlin och deras lilla prinsessa :) Dax för presentöppning.


Fyndigt.
Ett meddelande till Ebba i framtiden. Varje person fick en lapp att skriva en hälsning på till Ebba. Denna lapp lades i väskan ovan, som hon sedan kan läsa senare i livet :)


Här tog denna dagen slut, sedan kom vi till det mindre roliga. Städningen :) Men de gick snabbt när alla hjälptes åt. Till och med Viggo :P Ballongsmällning. Tack Mahlin och Stefan för ett fint namngivningskalas :D


SOM ETT NYTT KÖK

Publicerad 2010-11-06 23:29:20 i Allmänt,

Vilken skillnad! Vi har fått tapetserat om i köket, bort med dem hemska bården och gula tapeten! Målat om vitt i taket och på listerna. ÄLSKAR DET! Bara de gjorde ett otroligt lyft. Det ljusa gör att de känns lite större, vill inbilla mig de i alla fall :) Så nu bor vi bara i köket ;D haha.


FÖRE och EFTER











Närbild på tapeten.










Nya gardiner också. Svart-vit rutiga med hjärtan längst ner. Jättefina, inköpta från tygladan i vänersborg.

Tack Erika, som passade Mysan medan målaren var här :) KRAM