En kladdkaka i min smak, krispig yta och krämig inuti.

Ugn 175 grader
- 200 g smör
- 100 g mörk choklad
- 3-4 ägg
- 3 dl socker
- 3 dl vetemjöl
- 3 msk kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 2 krm salt
- Jag lyxade till och tryckte i några bitar vit choklad innan gräddning.
- Smält smöret i en kastrull, häll i den mörka chokladen så den smälter ner i smöret, ställ åt sidan
- Vispa ägg och socker med elvisp
- Blanda samman de torra ingredienserna
- Blanda ner det torra i äggblandningen med slickepott
- Nu i med chokladsmöret och blanda så det precis går ihop och vänd ner i en pajform. Den behöver inte smörjas.
- In i mitten av ugnen ca 20 min på 175 grader
Perfekt kaka att göra dagen innan, den går att äta direkt också men då rinner den ut..jag lät kakan vila i ett halvt dygn innan jag åt av den.